Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Από τον αντιδήμαρχο κ. Κουκούλη Νεκτάριο πήραμε το παρακάτω κείμενο:
Αίσιο τέλος είχε η έκτακτη συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου με τους ιδιοκτήτες των Ναυτικών Εταιρειών μεταφοράς νερού, που προκάλεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Κουκούλης, λόγω της προσωρινής διακοπής δρομολογίων που ανακοίνωσαν. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι κ. κ. Φ. Τζίτζης, Αντιδήμαρχος και Μαρμαρινός Παναγιώτης,  Δημ. Σύμβουλος, ενώ σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κουκούλη βρισκόταν ο Δήμαρχος κ. Σακκιώτης, που είναι στην Κίνα ως επικεφαλής επίσημης αντιπροσωπείας.
Κατά τη συνάντηση υπήρξε κλίμα συνεργασίας και από τις δύο πλευρές. Συζητήθηκαν οικονομικά κυρίως θέματα και ο κ. Αντιδήμαρχος πρότεινε πρόγραμμα αυξημένων ροών πληρωμών στο οποίο συμφώνησαν οι κ. κ. Ηλιακίδης και Λεβεντάκης. Τονίζουμε ότι ο Δήμος Αίγινας καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του προς τις ναυτικές εταιρείες μεταφοράς νερού. Είναι χαρακτηριστικό το ότι πέραν των ποσών που καταβάλλει μέσω του Ταμείου του, σήμερα υπογράφτηκε και νέα επιχορήγηση ύψους 150.000 € από την Περιφέρεια Αττικής.
Ενημερώνουμε το κοινό, ότι κατά τις επόμενες  ώρες, η υδροδότηση του Νησιού θα έχει ομαλοποιηθεί, καθώς τα υδροφόρα πλοία βρίσκονται ήδη εν πλω προς την Αίγινα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: